Kurumsal

Emar Proje 2012 yılında kuruldu

 

Kişisel bilgisayarlar için uygulama yazılımları geliştirmek üzere 2012 yılında sektöre giren Emar Proje, İç Anadolu’nun en büyük yazılım kuruluşlarından biridir. Ürettiği çözüm, hizmet ve inovasyonlarla İç Anadolu’da yazılım sektörünün yenilikçi lideri konumuna gelmiştir.

 

Emar Proje, müşterilerinin sürdürülebilir başarısına katkıda bulunan bir şirket olarak müşterileri, çalışanları ve tüm paydaşlarıyla birlikte geleceği yazıyor. Müşterileri için iş birliği içerisinde tutku ve çeviklikle değer yaratıyor.

İç Anadolu’nun en büyük yazılım kuruluşlarından ve en değerli bilişim markalarından birisi olan Emar Proje, kurulduğu 2012 yılından bu yana sektörün öncü şirketlerinden biri olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Emar Proje mikro işletmelerden kurumsal büyük işletmelere kadar farklı ölçeklerdeki şirketler için uygulama yazılımı çözümlerini pazara sunuyor. Ürün ve hizmetlerinde yenilikçilik ve yaratıcılığı artıran şirket bugüne kadar 300’ün üzerinde firmanın büyüme yolculuğuna eşlik ederek sürdürülebilir başarının temellerini oluşturuyor.

Çözüm kümesinde Kurumsal kaynak planlama çözümlerinin yanı sıra Müşteri ilişkileri yönetimi, İnsan kaynakları yönetimi, İş akış yönetimi, Depo yönetimi, İş analitiği çözümleri ve Perakende çözümleri gibi çok sayıda tamamlayıcı çözüm bulunuyor. Uzun yıllardır müşteri sayısı açısından ERP sektörünün liderliğini üstlenen Emar Proje, Logo kullanıcılarına, akademisyenlerden öğrencilere ve sektör profesyonellerine uzanan büyük ve dinamik bir ekosisteme sahip. Bu ekosistemden aldığı güçle, müşterilerinin hayallerine inanarak, hedeflerini paylaşarak ve aynı amaç için özenle çalışarak Türkiye’nin geleceğini birlikte yazma vizyonuyla çalışmalarını yürütüyor.

Vizyon

Geleceği birlikte yazıyoruz.

Misyon

Müşterilerimize, işbirliği içerisinde tutku ve çeviklikle değer yaratırız.

Verimlilik

Emar, sunduğu ürün ve hizmetlerle, müşterilerin işletmelerinde verimlilik artışı sağlamaya odaklanıyor. Her sektörün, her işletmenin kendine özgü yapısını ve çağdaş yönetim tekniklerini gözeterek işletmelerin daha üretken, daha kârlı olabilmesi için gerekli bilişim araç, gereç ve hizmetleri sunuyor.

 

Müşteri mutluluğu

Müşterilerinin koşulsuz mutluluğu, Emar için her şeyden önemlidir. Bu nedenle ürettiği ürün ve hizmetlerin üstün nitelikli olmasına önem veriyor. “Toplam Kalite Yönetimi”ni bir yönetim felsefesi olarak benimseyen Emar, politikaların tespitinde pazarın tercihlerini ve standartları gözeterek müşterileriyle yakın ve sıcak ilişkisini sürdürüyor.

 

Toplumsal sorumluluk

Emar, teknolojinin, insana ve çevreye saygı içinde geliştirilmesini savunuyor. Faaliyetlerinde topluma ve dünyaya karşı sorumluluk bilinciyle hareket ediyor, toplumsal sorunlara yapıcı yaklaşıyor.

 

Çalışanların mutluluğu

Emar, kaliteli ürün ve hizmetin, nitelikli ve mutlu insanlar tarafından üretilebileceğine inanıyor. Bu nedenle, çalışanlarının sürekli eğitimine büyük önem veriyor. İyi bir gelir düzeyi, kaliteli iş ortamı, işçi sağlığı ve güvenliği, katılımcı yönetim sağlayarak; çalışanlarının mutlu, üretken, topluma yararlı bireyler olmasını amaçlıyor.

Kârlılık

Emar kaynaklarını verimli kullanmayı, verimli ve kârlı bir işletme olmayı; çalışanlarına, müşterilerine ve topluma karşı sorumluluklarının gereği olarak kabul etmektedir.

 

Araştırma geliştirme

Emar etkin araştırma ve geliştirmenin, günümüzün hızlı değişen ortamında rekabetçiliğin temel bileşeni olduğuna inanıyor. Müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yeni ürünler yaratmak, mevcut ürünleri daha yetenekli kılmak ya da değişen teknoloji ve platformlara uyum sağlamak için, kaynaklarının büyük bölümünü araştırma ve geliştirmeye ayırıyor.

 

İş ahlakı

Emar, piyasa ekonomisi ilkelerine inanıyor ve bu ilkelere bağlı hareket ediyor. Müşterilerine, iş ortaklarına ve rakiplerine karşı dürüst, doğru, açık ve tutarlı olmaya önem veriyor ve tüm işlerinin hukuka, genel iş ahlâkı ve prensiplerine uygunluğunu gözetiyor.

 

Fırsat eşitliği

İşe alımlarda fırsat eşitliği ilkesini gözeten Emar, değerlendirmeleri sadece bilgi ve deneyime göre yapıyor. Başarıyı da yalnızca şirket hedeflerine yönelik üretimle değerlendiriyor.

Menü