Depo Yönetim Sistemi Nedir
Depo Yönetim Sistemi Nedir Depo Yönetim Sistemi, genel tanımıyla, mal kabulden başlayarak üretim, disk yönetimi, mal sayımı, sevkiyat ve palet/kutu yönetimi gibi bir işletmenin tüm operasyonel süreçlerinin tamamının mobil sistemsel olarak yönetilmesini sağlayan bir çözümlerdir.
Depo yönetim sisteminde kullanılan el terminalleri üzerinde sadece anlık bilgi tutulmaktadır. Programın destek duyduğu işlevi, stok bilgisi, depo bakiyesi, depo rehberi gibi tüm bilgiler anlık olarak Netsis’ten okunur ve günlük operasyonda yapılan işlemler cihazdan direk olarak Netsis sistemine anlık olarak aktarılmaktadır. Böylece el terminallerinde ortaya çıkabilecek donanımsal hata ya da işletim sistemi hatalarından kaynaklanan veri kaybının önüne geçilebilmektedir. Depo yönetim sistemi ihtiyacı olan bilgiyi anlık olarak mevcut Netsis’ten okuduğu için, yeni açılan stok kartı, cari kart gibi bilgilerin ya da lokal depo bakiyesi, seri/lot bakiyesi gibi kritik bilgilerin tüm çalışma zamanlarında doğruluğu garanti odağına alabilmekte. Ayrıca, oluşturulan tüm kayıtlar anlık olarak mevcut Netsis ortamına aktarılabilmektedir. Bu nedenle bir çok çözümde sisteme sonradan aktarılmayı bekleyen kayıtlar nedeniyle diğer departmanların işlerinin yavaşlaması veya duraklaması gibi riskler depo yönetim sisteminde yaşanmaz ve sürekliliğini devam ettirir.
Depo Yönetim Sistemi Nedir hizmetinin “gereksiz” olarak görülmesi sizlere fayda değil zarar getirir. Yazılım alanında uzman bir ekibinizin olmamasına rağmen genel geçer bilgilerle ilerlenmesi durumunda dijitalleşme süreci problem,hata üzerinden döner.
Kişi hatalarıyla karşılaşmanız bu sistem de geçerli değildir hata payı olasılığı düşük seviyede sizi en doğru analizle istatisik ve iş süreçlerinde yardımcı olur.
Emar ile birlikte bunu yapmanız daha yakın sizlerde daha en üst seviyelere hata olasılığı düşük bir sistem için bizleri tercih edebilirsiniz.
Bu hatalar kısa vadede yazılımın,
beklenilenden daha fazla maliyetli olmasına,
eksik yönleriyle geliştirilmesine bağlı,
hiç teslim edilmemesine sebep olabileceği gibi;
uzun vadede
birbirinden ayrı yazılımlara sahip olmaya,
farklı ve bağımsız teknolojilerdeki yazılımların uyum problemlerine,
dijitalleşmenin gerçekleşememesine sebep olmaktadır.
Başka bir söylemle yazılım danışmanlığı olmaksızın para, zaman ve verim kaybına yol açar.
Emar Depo Yönetim Sistemi Nedir daha fazla bilgi alabilmek için tıklayınız
İnstagram hesabımız için tıklayınız